Ga naar content
Mijn buurt: 
huizen +5.0km
  Verander locatie

  Verkeersongeval - A1 - Naarden

  Dinsdagmiddag 9 januari heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A1 ter hoogte van Naarden. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken, één van de auto’s haalde vermoedelijk rechts in waardoor het ongeval ontstond. We doen onderzoek en zijn nog op zoek naar getuigen en camerabeelden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het ongeval gebeurde rond 14:15 uur. Één van de auto’s vloog bij het ongeval over de kop. Daarnaast is er één persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

  De vermoedelijke verdachte reed in een witte Volkswagen polo. De politie is op zoek naar getuigen die het rijgedrag van dit voertuig, voorafgaand aan het ongeval, hebben gezien. Mogelijk hebben zij iets via een dashcam kunnen vastleggen.

  Alle informatie helpt
  We zijn op zoek naar mensen die ons meer kunnen vertellen over het ongeval. Reed jij op de A1 en heb je het ongeval zien gebeuren? Of heb je dashcambeelden van het ongeval of daarvoor? Ook al denk je dat het niets is, alle informatie helpt!  Neem contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of online.

  Vragen

  Reed jij op de A1 en heb je het ongeval zien gebeuren? Of heb je dashcambeelden van het ongeval of daarvoor?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening