Ga naar content
Mijn buurt: 
Waarder +10.0km
    Verander locatie

    Overval – Hoogstraat - Montfoort

    In Montfoort is vrijdagavond 26 januari een overval gepleegd op een drogisterij in de Hoogstraat. De overvaller staat op camera. Wie weet wie dit is?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 19:30 uur kwam een jongen in donkere kleding en bivakmuts op de winkel inlopen. Hij liep rechtstreeks richting kassabalie. Daar bedreigde hij een medewerker met een mogelijk vuurwapen en eiste hij de inhoud van de kassa. Toen hij het geld had gekregen, ging hij er vandoor en rende weg richting de Hofstraat. Op het moment van de overval waren er klanten en medewerkers aanwezig in de winkel. Gelukkig raakte niemand gewond. Maar de bedreigende situatie heeft veel impact op de aanwezigen. De recherche wil de overvaller daarom graag vinden.

    Het signalement van de verdachte is als volgt:

    -Jongen
    -Ongeveer 1,75 meter
    -Lichte huid
    -Blond haar
    -Donkere kleding
    -Wit plastic tasje

    Wie ging achter overvaller aan?
    De politie is ook op zoek naar drie personen die na de overval achter de verdachte aangingen, een op de fiets en twee rennend. We willen deze mensen graag als getuigen spreken. Weet jij wie dit zijn? Of ben je het zelf? Neem contact met ons op.

    Vragen

    We komen graag in contact met mensen die deze overvaller voorafgaand of na afloop van de overval hebben gezien in het centrum van Montfoort. En we ontvangen ook graag beelden van beveiligingscamera's zoals deurbelcamera's als daar iets van deze overvaller op te zien is.

    Geef het door via de (gratis) tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 -7000

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening