Ga naar content
Mijn buurt: 
haarlem +5.0km
    Verander locatie

    Explosie – ’t Krom – Haarlem

    Op woensdagavond vond een explosie door vermoedelijk een vuurwerkbom plaats bij een woning aan ’t Krom in Haarlem. Hierdoor raakte de voorzijde van de woning beschadigd. Niemand raakte gewond. De recherche in Haarlem doet onderzoek en zoekt getuigen, mensen met informatie en camerabeelden. Bel de politie via 0800-6070. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een brand aan ’t Krom in Haarlem. Snel werd duidelijk dat het om een ontploffing door vermoedelijk een vuurwerkbom gaat. Er is direct een onderzoek gestart. Na een zoekslag in de omgeving werd niemand aangetroffen. Mogelijk zijn na het incident twee personen met bivakmutsen weggerend vanaf het hofje aan ’t Krom.

    Melden helpt!
    Als u verdachte situaties ziet, bel dan altijd 112. Heeft u informatie over deze zaak? Weet u wie hierbij betrokken is? Meld het dan z.s.m. bij de politie. Dat kan via onderstaand tipformulier of bel de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024017575. Liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening