Ga naar content
Mijn buurt: 
korendijk +5.0km
    Verander locatie

    Explosie – Vechtstraat – Beverwijk

    Een woning aan de Vechtstraat in Beverwijk raakte donderdag 4 januari rond 03.15 uur behoorlijk beschadigd door een explosie. Er vielen hierbij geen gewonden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen, mensen met informatie over de zaak en camerabeelden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op camerabeelden is duidelijk te zien dat de man die vermoedelijk betrokken is bij de explosie en na de ontploffing wegrent, (heel) dicht bij de explosie stond. Mogelijk is hij daarbij zelf gewond geraakt. Mogelijk kent u iemand die sinds 4 januari 2024, 03.15 uur gehoorschade, brandwonden en/of overige verwondingen heeft. 

    Door de explosie raakte de woning behoorlijk beschadigd. De voordeur en de ramen aan de voorzijde lagen eruit. Na inspectie bleek de woning langdurig onbewoonbaar.
    Na de explosie zijn meerdere woningen aan de Vechtstraat ontruimd, omdat er een vermoeden van een gaslek was. Dit bleek niet het geval.

    Signalement verdachte
    Direct na de explosie rende een man volledig in zwart gekleed vanaf de Vechtstraat over de Drechtstraat in de richting van wijk Broekpolder. De politie heeft in de omgeving naar een verdachte gezocht, maar heeft niemand aangetroffen.

    Vragen

    Heeft u tips?
    De recherche onderzoekt de explosie en roept getuigen of mensen met informatie op zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord van de explosie? Weet u wie hierbij betrokken is? Of heeft u camerabeelden bij uw woning/auto waarop iets te zien is? Deel deze informatie z.s.m. met de politie door te bellen naar 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven? Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024002209

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bIkq3a9anuQ

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=R5xnQegwbEM

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening