Ga naar content
Mijn buurt: 
Monnickendam +5.0km
    Verander locatie

    Steekincident - Anne Franklaan - Purmerend

    In de avond van dinsdag 2 januari 2024 vond er een steekincident plaats aan de Anne Franklaan in Purmerend. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 20.15 uur kreeg de politie melding van een steekincident aan de Anne Franklaan. Eerder die avond, tussen 18.30 uur en 19.30 uur, werd een minderjarige inwoner uit Purmerend achtervolgd door een groep van meerdere personen. Tijdens de achtervolging voelt het slachtoffer uit het niets een steek in zijn rug. Uiteindelijk weet het slachtoffer zich te ontdoen van diens belagers en merkt het slachtoffer als snel op gestoken te zijn. Hierna heeft het slachtoffer de politie kunnen inschakelen. Na een zoekslag heeft de politie niemand meer aangetroffen.

    Het slachtoffer hoefde geen medische behandeling te ondergaan.

    De politie zoekt getuigen

    Van de verdachten is geen duidelijk signalement bekend. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen over dit steekincident.

    Weet u meer over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Mocht u het eng of spannend vinden om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt tussen 18.30 uur en 19.30 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2024001340.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening