Ga naar content
Mijn buurt: 
Hillegom +5.0km
    Verander locatie

    Straatroof – Haarlemmermeerse Bos – Hoofddorp

    Maandag 29 januari 2024 heeft er een straatroof plaatsgevonden bij het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Heeft u meer informatie over deze zaak of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 20.55 uur werden twee minderjarige jongens uit de gemeente Haarlemmermeer beroofd door meerdere personen op scooters. Hierbij werd één slachtoffer een aantal keer geschopt en geslagen. Ook werd geprobeerd het andere slachtoffer te slaan met een kettingslot, dit is echter niet gelukt. Na de mishandeling werden beide slachtoffers beroofd van hun eigendommen. De verdachten zijn met de buit gevlucht in onbekende richting en zijn niet meer aangetroffen.

    De slachtoffers hoefden geen medische behandeling te ondergaan.

    Getuigenoproep

    Van de verdachten is geen duidelijk signalement bekend. Wel reden de verdachten verdeeld over drie scooters, waarvan twee scooters zwart van kleur waren en één scooter mokka van kleur.  

    De politie doet onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen. Ben jij bij dit incident betrokken geweest of kan je ons hier meer over vertellen? Meld je spoedig bij de politie. Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt van het Haarlemmermeerse Bos zijn gemaakt tussen 20.45 uur en 21.15 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2024021220.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening