Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
haaren +5.0km
  Verander locatie

  Mishandeling - Burgemeester Verwielstraat - Oisterwijk

  Op maandag 1 januari 2024 om 14.30 uur raakte op de Burgemeester Verwielstraat nabij de Lind een voetgangster, die daar liep met haar dochter en kleinkinderen, gewond omdat er vanuit een rijdende auto vuurwerk naar haar gegooid werd. We hebben beelden van de auto. Wie heeft dit gezien, wie weet wat voor auto het is en wie weet wie daar in reed op dat moment.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op maandag 1 januari 2024 omstreeks 14.30 uur werd vanuit een rijdende auto een stuk zwaar vuurwerk gegooid. Een vrouw die ter hoogte van de kledingwinkel Cartouce op de Burgemeester Verwielstraat liep raakte hierdoor gewond aan haar benen en is daarvoor behandeld in het ziekenhuis. Hiervan is aangifte gedaan bij de politie.De vrouw liep daar met haar dochter en klein kinderen. De auto reed vanaf de Burgemeester Verwielstraat de Stationstraat op.

  Het voertuig is een witte personenauto met 4 portieren.Wie kent deze auto of weet welk merk en bouwjaar het is.

  Heeft u dit voorval gezien neemt u dan contact op met de politie team Groene Beemden 0900-8844 of mail naar team-groene-beemden@politie.nl. Op de foto staan twee fietsers, die kunnen wel eens belangrijke getuigen zijn. Die willen we graag spreken.

  Daarbij ons kenmerk 2024000804 noemen.

  Heeft u op een andere locatie die dag iets soortgelijks meegemaakt dan horen wij dat ook graag.

   

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening