Ga naar content
Mijn buurt: 
Aardenburg +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Torenweidelaan - Oostburg

    Op zondag 3 december vond er een gewapende overval plaats bij een supermarkt aan de Torenweidelaan. Twee verdachten zijn inmiddels aangehouden, maar de politie is nog op zoek naar deze man. Weet u wie dit is? Laat het weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het filiaal werd die zondag 3 december 2023 omstreeks 17.40 uur plaats door twee mannen overvallen. De daders bedreigden een medewerker achter de infobalie met een vuurwapen. Ze maakten een geldbedrag buit. Na de overval zijn de daders er vermoedelijk vandoor gegaan in een gele Renault  Kangoo.

    De recherche heeft het vermoeden dat er drie personen bij de overval zijn betrokken. Twee mannen uit Polen (21 en 31 jaar) zijn inmiddels aangehouden in België. Een derde man zoeken we nog. Deze man heeft een blanke huidskleur, een gespierd uiterlijk en droeg  een muts van het merk Adidas. In zijn hals heeft hij een opvallend grote tatoeage. Om zijn linkerpols droeg hij een groot horloge.

     

     

    Vragen

    Herkent u deze man? Hij heeft een opvallend grote tatoeage in zijn hals. Mogelijk in combinatie met de gele Renault Kangoo.

    Laat het ons weten! Bel 0900-8844 of laat een tip achter via het tipformulier. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening