Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Explosie - Fregatstraat - Dordrecht

  Op de Fregatstraat in Dordrecht vond op 12 december een explosie plaats. Niemand raakte gewond, maar de schrik onder de bewoners van de straat is er niet minder om. Temeer, omdat het niet de eerste keer was. De dader staat op beeld. Wie is hij? Bel de politie!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De schade was enorm. De voordeur was volledig ontzet en kapot, de ruiten van de betreffende woning en die van de buren lagen er allemaal uit in de grond bij de deur was zelfs een kleine krater ontstaan.

  Andere woning
  Een paar dagen eerder was een andere woning in deze straat ook al doelwit van een explosie. En bij de woning waar op 12 december de ontploffing plaatsvond, vond in augustus 2023 ook al een explosie plaats. Drie ontploffingen in vier maanden dus. Sindsdien doet de politie onderzoek naar deze ontploffing.

  Beelden
  Van de dader van 12 december zijn beelden, waarop te zien is dat hij een jas van het merk Prada draagt. Wie is deze dader? Er zijn ook beelden van 10 december waarop een persoon te zien is. De politie komt graag met deze persoon als getuige in contact. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ouvSkuoOS3Y

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening