Ga naar content
Mijn buurt: 
ridderkerk +5.0km
    Verander locatie

    Mishandeling - Olympiaweg - Rotterdam Zuid

    Op de Olympiaweg in Rotterdam Zuid raakte op 21 oktober een 25-jarige man flink gewond, toen hij door onbekende daders werd getackeld en geschopt. Wie was getuige of weet wie de daders zijn? Laat het ons weten?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer had die avond met vier vrienden de voetbalwedstrijd Feyenoord-Vitesse bezocht en liep na afloop met hen naar de plek waar zij hun auto hadden geparkeerd: de groenstrook aan de Olympiaweg ter hoogte van de Grote Kreek bij het Leger des Heils.

    Aangevallen
    De groep werd rond 23.15 uur aangevallen door een (grotere) groep personen van wie één man het slachtoffer tackelde en een andere man hem tegen zijn hoofd schopte. Het slachtoffer viel op de grond en raakte korte tijd bewusteloos. Twee Feyenoordsupporters, die niet tot de groep geweldplegers behoorden, schoten het slachtoffer nog te hulp.

    Niet provocerend
    Het groepje van vijf Vitesse-supporters was niet als zodanig herkenbaar en de mannen gedroegen zich ook niet opvallend of provocerend. Daar hadden ze ook geen reden toe, want Vitesse had de wedstrijd met 4-0 verloren. Het slachtoffer liep een hersenschudding en een gescheurd trommelvlies op en heeft tot op de dag van vandaag pijn.

    Onderzoek
    De recherche is een onderzoek gestart en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie weet wie de daders waren en of getuige was van de mishandeling wordt gevraagd de politie te bellen. Bel daarvoor 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000. Ook beelden van de mishandeling zijn welkom. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Mf6USsmOuBw

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening