Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
bergen +5.0km
  Verander locatie

  Overval - Prins Bernhardlaan - Alkmaar

  Een hotel aan de Prins Bernhardlaan in Alkmaar is in de nacht van zondag 14 januari op maandag 15 januari overvallen. De politie is op zoek naar getuigen, mensen met informatie en camerabeelden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 04.20 uur is een medewerker van het hotel overvallen door een geheel in het zwart geklede persoon. De overvaller is in onbekende richting vertrokken. De politie zoekt getuigen. Heeft u rond die tijd verdachte situaties gezien? Denk hierbij aan voertuigen of mensen die in de buurt van het hotel liepen. Ook zoeken wij beelden van cameradeurbellen of dashcams aan de Westerweg of Kennemerstraatweg, in de omgeving van het hotel. Informatie doorgeven aan de politie kan via telefoonnummer 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=X4Hm_2a1pAc

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening