Ga naar content
Mijn buurt: 
Bellinistraat, 2901KA Capelle aan den IJssel +5.0km
    Verander locatie

    Schietincident - Rietbaan - Capelle aan den IJssel

    Bij een schietincident aan de Rietbaan in Capelle aan den IJssel kwam in de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag een 27-jarige Rotterdammer om het leven. Help ons dit brute misdrijf op te lossen en de dader van straat te halen!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Even tevoren had het slachtoffer in die straat een nieuwjaarsfeest bezocht. Daar was hij mogelijk betrokken bij een ruzie. De politie wil daarom graag in contact komen met de andere bezoekers van het feest. 

    Deel uw filmpje
    We doen een dringend beroep op de mensen die die avond in de zaal aanwezig waren om zich te melden en filmpjes en foto’s van die avond van zowel voor als na het incident met ons te delen. Dit kan heel eenvoudig via deze link: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/uploadformulier.html?sid=a4fbf750-e852-484e-891d-dc38fe7e06b2

    Bel de politie
    Ook als u andere informatie heeft die ons kan helpen dit misdrijf op te lossen: Aarzel niet en neem contact op via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Bel voor een vertrouwelijk gesprek het Team Nationale Inlichtingen: 079-3458999. Anoniem melden kan via: Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000.  

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=40QDe6U8J7s

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening