Ga naar content
Mijn buurt: 
Holten +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal autospiegels – Holterstraatweg – Rijssen

    Aan de Holterstraatweg in Rijssen stalen twee mannen van twee auto’s de autospiegels. Heb jij een vermoeden wie deze mannen zijn? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen liepen op eerste kerstdag ’s avonds over de Holterstraatweg. Bij meerdere auto’s bleven ze even staan en voelden ze aan de autospiegels. Op de oprit van een van de woningen stonden twee Audi’s. Van beide auto’s haalden de mannen de autospiegels af en namen ze mee.

    Herken je (een van) de dieven? De camerabeelden zijn niet haarscherp, maar mogelijk herken je de mannen aan hun kleding in combinatie met hun manier van lopen. Heb je een vermoeden, neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ZQ_CkMu7pDk

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening