Ga naar content
Mijn buurt: 
Albardastraat, 6535VJ Nijmegen +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal bankpas en pinnen – Keizer Karelplein – Nijmegen

    Aan het Keizer Karelplein in Nijmegen wist een man de pinpas van een 74-jarige vrouw te ontfutselen. Daarmee pinde hij later 500 euro. Herken jij de man? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De vrouw stortte geld bij een geldautomaat aan het Keizer Karelplein. De verdachte, een lange man met een petje en een snor, hield haar handelingen van een afstandje nauwlettend in de gaten. Toen de vrouw klaar was, liep ze weg en nam de man haar plaats bij de geldautomaat in. Maar hij riep de vrouw toe dat er nog een briefje van 20 euro in de klep van de automaat zat. De vrouw kwam terug en probeerde het briefje te pakken, wat niet lukte. De man adviseerde haar om haar pinpas in de automaat te doen en haar pincode in te voeren; dan zou de klep wel opengaan. De vrouw deed dit, terwijl de man schuin achter haar stond. Op een gegeven moment leidde hij haar af en vermoedelijk heeft hij toen haar pinpas uit de automaat gehaald. De vrouw ging er eerst van uit dat de automaat haar pinpas had ingeslikt, maar kreeg argwaan. Toen ze vroeg of hij de pas had en of hij zijn zakken wilde legen, liep hij weg. Nog geen kwartier later nam de man met de pas van de vrouw 500 euro op bij een geldautomaat in een supermarkt.

    Herken jij deze man? Tip ons!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JyiIemYkYso

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening