Ga naar content
Mijn buurt: 
7622 +5.0km
  Verander locatie

  Explosie – Arubastraat – Hengelo

  Aan de Arubastraat in Hengelo gooiden twee personen een brandbom op het balkon van een woning. Denk jij te weten wie dit zijn? Laat het ons (of Meld Misdaad Anoniem) weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De verdachten kwamen rond 00.30 uur bij de woning. Ze hadden een voorwerp bij zich dat ze in brand staken en op het balkon gooiden. Terwijl ze snel wegrenden, ontstond op het balkon een enorme ontploffing. De bewoner, die gewoon thuis was, schrok ontzettend. De hele buurt werd opgeschrikt door de knal, die ervoor zorgde dat minutenlang een autoalarm afging. Naast veel schrik heeft de bewoner schade. Er zit een brandplek op het balkon en de spullen die er stonden zijn kapot. Gelukkig raakte er niemand gewond maar dit had maar zo anders kunnen aflopen. We nemen de zaak hoog op en doen uitgebreid onderzoek.

  Vragen

  • Meen jij de verdachten te herkennen, bijvoorbeeld aan hun kleding of manier van bewegen? (Scroll ook naar beneden voor de video met bewegende beelden.)
  • Heb je iets gezien of gehoord wat met de explosie te maken kan hebben?

  Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar http://meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=F9MuVp0jDWo

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening