Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
  Verander locatie

  Getuigen gewonde jongen – Hatertseweg – Nijmegen

  Aan de Hatertseweg in Nijmegen vroeg een jongen zaterdag 16 maart tussen 20.30 en 21.30 uur om hulp. Heb jij hem gezien of gesproken? Neem dan contact met ons op!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De jongen, die minderjarig is, had verwondingen in zijn gezicht. Hij vroeg voorbijgangers om hulp. Hij vroeg of ze de politie wilden bellen. Vermoedelijk liep hij vanaf de Rentmeesterhof via de Hatertseweg in de richting van de St. Annastraat. Daar, maar mogelijk ook in andere straten in de buurt, sprak hij mensen aan. Hij liep ook naar binnen bij restaurants/cafés om te vragen om hulp.

  Heb je de jongen zaterdagavond gezien of gesproken? Bijvoorbeeld op straat of in een horecagelegenheid? Dan komen we graag met jou in contact.

  Contact

  Geef je informatie door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Vermeld dan zaaknummer 2024122928.

  Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening