Ga naar content
Mijn buurt: 
7622 +5.0km
  Verander locatie

  Inbraak – Wegtersweg – Hengelo

  Aan de Wegtersweg in Hengelo stalen drie mannen een grote partij sigaren uit een opslagruimte. De waarde van de gestolen handelswaar was ruim elfduizend euro. Herken jij de mannen? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op zondag 3 december liepen twee mannen door het pand. Het was vermoedelijk een voorverkenning, want ze keken overal rond. De volgende dag kwamen ze terug, samen met een derde handlanger. Ze hadden hun gezichten grotendeels afgedekt. De mannen gebruikten de aanwezige rolcontainers om dozen sigaren mee te vervoeren. Uiteindelijk haalden ze de gehele opslagbox van het gedupeerde bedrijf leeg.

  Vragen

  • De identiteit van een van de mannen is bekend. Herken jij de andere twee mannen? Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan dit bericht!
  • Heb jij informatie over deze diefstal?

  Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=LwqDVFb3Iuc

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening