Ga naar content
Mijn buurt: 
montferland +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak bij bedrijven – Fauststraat – Apeldoorn

    Aan de Fauststraat in Apeldoorn brak een man in bij een gebouw waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd. Heb jij een idee wie deze man is? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man kwam vermoedelijk binnen door de niet goed afgesloten toegangsdeur. Binnen stond hij voor een afgesloten tussendeur die toegang geeft tot de verschillende kantoorruimtes. Hij beschadigde de deur zodanig dat deze open ging. Vervolgens doorzocht hij meerdere ruimtes en stal hij onder meer twee laptops en een camera.

    De man had zichzelf goed vermomd. Zo had hij zijn capuchon met bontkraag ver over zijn hoofd getrokken. Denk je toch te weten wie deze man is, neem dan contact met ons op. (Scroll ook naar beneden voor de video met bewegende beelden.)

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=kj7dr9fvx-I

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening