Ga naar content
Mijn buurt: 
zwolle +25.0km
    Verander locatie

    Poging inbraak juwelier – Zuiderzeestraatweg West – Doornspijk

    Aan de Zuiderzeestraatweg West in Doornspijk probeerden drie mannen in te breken bij een juwelier. Weet jij wie deze mannen zijn? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen kwamen aan met een auto. Ze haalden hamers en sporttassen uit de kofferbak en liepen naar de winkel toe. Met grof geweld probeerden ze naar binnen te komen, maar dit lukte niet. Ze vernielden de camera die boven de winkelingang hing en liepen terug naar hun auto.

    Vragen

    • De daders waren goed vermomd en de camerabeelden zijn niet heel duidelijk. Denk je (één van) de mannen toch te herkennen, bijvoorbeeld aan hun postuur of manier van lopen, in combinatie met de auto? Scroll eventueel naar beneden voor een video met bewegende beelden.
    • Woon je in de buurt en heb je camerabeelden van de nacht van 19 op 20 januari rond 5.15 uur?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Axf6X1eCk54

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening