Ga naar content
Mijn buurt: 
overijssel +5.0km
  Verander locatie

  Ramkraak – Twentepoort Oost – Almelo

  Aan de Twentepoort Oost in Almelo pleegden twee mannen een ramkraak op een bedrijf. Heb jij een vermoeden wie deze personen zijn of heb jij andere informatie? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De mannen arriveerden rond 01.45 uur bij het bedrijf met een auto. Een van hen probeerde de deur te openen met een koevoet. Dat lukte niet. Ook hard tegen de deur schoppen haalde niets uit. Hij overlegde met zijn handlanger die nog in de auto zat. Die gaf vervolgens gas. Niet met de bedoeling om te vertrekken, maar om juist heel hard tegen de pui van het gebouw aan te rijden. De chauffeur ramde het pand tot vier keer toe. De pui was hierdoor zo gehavend, dat de andere man de deur als het ware naar binnen kon duwen. Eenmaal binnen nam hij een aantal zaagmachines mee van het merk Milwaukee. Hij gooide de gestolen goederen in de kofferbak van de auto, waarna ze vertrokken.

  De inbreker die het pand in ging, was gekleed in een grijs Nike trainingspak met zwarte stof aan de achterzijde van de onderbenen. De auto waarin de inbrekers reden, was een zilverkleurig Daewoo Tacoma.

  Vragen

  • Heb jij een vermoeden wie deze mannen zijn? (Wellicht in combinatie met een grijze auto met een beschadigde achterkant?)
  • Heb jij na 8 november 2023 zagen van het merk Milwaukee te koop aangeboden zien worden voor een prijs die wellicht te mooi leek om waar te zijn? 

  Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=F9ZSnpRyRtA

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening