Ga naar content
Mijn buurt: 
Milsbeek +5.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal – De Bats – Groesbeek

    Aan De Bats in Groesbeek stal een man eind november een stapel postzegelvellen uit een supermarkt. Herken jij hem of zijn handlanger? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man liep naar de servicebalie, die op dat moment onbemand was. Wel zat zo’n vijf meter verderop een kassamedewerker klanten te helpen. Toen de medewerker even niet keek, graaide de man de stapel postzegels uit een kast achter de servicebalie. Het ging om vijftien vellen geboortepostzegels. Een vel à vijftig postzegels is bijna 55 euro waard, wat maakt dat de dieven de supermarkt benadeelden voor ruim 815 euro.

    De kameraad van de man bevond zich ook in de winkel. Ook in andere winkels pleegden ze gezamenlijk (postzegel)diefstallen, waarbij de één een medewerker afleidde terwijl de ander diefstallen pleegde. Ze deden dit onder meer in Nijmegen, waar ze een stapel decemberzegels stalen.

    2023559882

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ZoCFNYRHrpg

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening