Ga naar content
Mijn buurt: 
Albardastraat, 6535VJ Nijmegen +5.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal – Fenikshof – Nijmegen

    Aan de Fenikshof in Nijmegen stal een man een stapel decemberzegels uit een drogist. Herken jij de man of zijn maat? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen kwamen kort na elkaar de drogist binnen. De één vroeg de medewerkster achter de kassa waar hij een bepaald product kon vinden. De behulpzame medewerkster verliet heel even de kassa om het product aan te wijzen. In de tussentijd zag de andere man kans om achter de balie te glippen en een stapel decemberzegels mee te nemen. Het ging om 39 vellen à bijna 20 euro, dus de mannen benadeelden de winkel in totaal voor ongeveer 750 euro.

    Dezelfde mannen stalen ook elders grote aantallen postzegels. Onder meer in Groesbeek, waar ze geboortepostzegels stalen.

    2023547990

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ZoCFNYRHrpg

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening