Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Zwolle, Berkum +5.0km
  Verander locatie

  Winkeldiefstal – Klein Grachtje – Zwolle

  Aan het Klein Grachtje in Zwolle stal een man voor 440 euro aan parfums uit een drogist. Weet jij wie dit is? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De man droeg een grote sporttas om zijn schouder, waarin hij negentien parfums deed. Onder meer van de merken David Beckman, Mexx en Van Gils. Van sommige doosjes trok hij de plastic verpakking er met zijn tanden vanaf voordat hij ze in zijn tas gooide. Vervolgens liep hij naar de uitgang, zette zijn lege winkelmandje terug en verliet de winkel.

  Herken je deze man? Neem dan contact met ons op! Scroll eventueel naar beneden voor een video met bewegende beelden.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=YlUicihuF0o

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening