Ga naar content
Mijn buurt: 
braamt +25.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal – Runneboom – Warnsveld

    Aan de Runneboom in Warnsveld stal een man voor 2.600 euro aan producten uit een drogist. Weet jij wie dit is? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man liep de winkel binnen met een witte big shopper. Bij het vak met cosmetica vulde hij de tas met ongeveer zeventig cosmeticaproducten van de merken Biodermal en l’Oreal. Met de gevulde big shopper verliet de man de winkel. Er ging geen alarm af, dus de big shopper moet zijn geprepareerd. Even later kwam hij terug. Dit keer was een personeelslid aan het werk in de buurt van de cosmetica-afdeling, wat ongezien stelen onmogelijk maakte. Hij verliet dan ook de winkel. Later zagen medewerkers dat sommige schappen helemaal leeg waren. Toen ze de camerabeelden terugkeken, ontdekten ze de grootschalige diefstal.

    Weet jij wie de man is, neem dan contact met ons op. (Scroll ook naar beneden voor de video met bewegende beelden.)

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=7oFx0OtUECI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening