Ga naar content
Mijn buurt: 
hardenberg +5.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstallen – van Wevelinckhovenplein – Hardenberg

    In Hardenberg, Warnsveld, Zutphen en Kampen stal een vrouw een aantal flessen alcohol uit slijterijen. Herken jij de dievegge? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De diefstallen vonden eind januari en begin februari plaats. De vrouw stal in elke winkel één, twee of drie flessen alcohol ter waarde van enkele tientallen euro’s (per stuk). Onder meer cognac, whisky en champagne. Ze stopte de flessen in haar handtas en liep dan de winkel weer uit. De vrouw sprak geen Nederlands, maar communiceerde in het Engels. Ook in onder meer Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart sloeg ze toe.

    Weet jij wie deze vrouw is of waar zij momenteel verblijft? Laat het ons weten!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Kampen 2024058102, 2024058081
    Zutphen 2024050654
    Warnsveld 2024047290

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=0ytv1JSy5Do

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening