Ga naar content
Mijn buurt: 
steenwijkerland +25.0km
  Verander locatie

  Winkeldiefstallen – van Wevelinckhovenplein – Hardenberg

  In Hardenberg, Warnsveld, Zutphen en Kampen stal een vrouw een aantal flessen alcohol uit slijterijen. Herken jij de dievegge? Neem dan contact met ons op!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De diefstallen vonden eind januari en begin februari plaats. De vrouw stal in elke winkel één, twee of drie flessen alcohol ter waarde van enkele tientallen euro’s (per stuk). Onder meer cognac, whisky en champagne. Ze stopte de flessen in haar handtas en liep dan de winkel weer uit. De vrouw sprak geen Nederlands, maar communiceerde in het Engels. Ook in onder meer Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart sloeg ze toe.

  Weet jij wie deze vrouw is of waar zij momenteel verblijft? Laat het ons weten!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Kampen 2024058102, 2024058081
  Zutphen 2024050654
  Warnsveld 2024047290

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=0ytv1JSy5Do

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening