Ga naar content
Mijn buurt: 
zwolle +25.0km
    Verander locatie

    Woninginbraak – Bussinck – Den Ham

    Aan de Bussinck in Den Ham brak een man in bij een woning. Herken jij hem? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De inbreker klom aan de achterkant van het huis omhoog en brak een raam open. Vervolgens klom hij naar binnen. De bewoners kregen via hun alarmsysteem een melding op hun telefoon en zagen de man in de woning zoekend rondlopen. Toen ze even later bij de woning aankwamen, was de inbreker al weg. De dader heeft onder meer gouden sieraden ter waarde van ruim tweeduizend euro meegenomen en Louis Vuitton tassen ter waarde van ruim drieduizend euro.

    Vragen

    • Heb jij een vermoeden wie deze persoon is? (Scroll naar beneden voor de video met bewegende beelden.)
    • Heb jij informatie opgevangen over deze inbraak?

    Laat het ons dan weten!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4sF6NyJoKUQ

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening