Ga naar content
Mijn buurt: 
6718 +5.0km
    Verander locatie

    Woninginbraak – Rubensstraat – Ede

    Aan de Rubensstraat in Ede brak een man in bij een woning. Hij ging ervandoor met een laptop. Herken je de man? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Nadat de man zich de toegang tot het huis had verschaft, ging hij op zoek naar waardevolle spullen. Hij nam een laptop ter waarde van ruim duizend euro mee. Toen hij in de woonkamer een beveiligingscamera zag staan, liep hij daarnaartoe om deze een andere kant op te draaien. Hij had de onderkant van zijn gezicht afgedekt. Denk je de man toch te herkennen, bijvoorbeeld aan zijn ogen, kleding of houding? Laat het ons dan weten! (Scroll ook naar beneden voor de video met bewegende beelden.)

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bc1nTH9tADw

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening