Ga naar content
Mijn buurt: 
Nieuwegein, Nieuwegein, Utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Beroving met geweld – Thorbeckepark – Nieuwegein

    Zaterdagavond, 2 maart rond 22:00 uur, werd een 67-jarige man geslagen, geschopt en beroofd door twee personen op een scooter. Wie weet meer?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer liep rond 21:45 uur met de hond van zijn vriendin in de wijk Galecop in Nieuwegein. Een klein kwartier later, liep de man ter hoogte van het Thorbeckepark, toen hij een scooter hoorde aankomen. De man draaide zich om, riep zijn hond terug maar kreeg daarna een rake klap op zijn achterhoofd, waarna hij op de grond viel. De man merkte direct op dat het bloed over zijn hoofd liep.


    Meerdere slagen en schoppen
    De man werd meerdere keren geslagen en geschopt op zijn hoofd en lichaam. Twee personen mishandelden de man ernstig, waarna hij hoorde dat hij zijn horloge moest afstaan. Het ging hier om een imitatie Rolex. De man gaf zijn horloge af. Het slachtoffer had ook voor een aanzienlijke hoeveelheid geld bij zich. Dit werd uit zijn broekzak gegrist waarna de twee personen ervandoor gingen op de scooter. De scooter zou zwart of blauwkleurig zijn en zou aan de voorzijde voorzien zijn van witkleurige driehoekige ledlampen.

    Signalement verdachten
    Eén van de personen had het volgende signalement:
    - Man;
    - Zou een flink postuur hebben;
    - Zou mogelijk tussen de 25 en 30 jaar zijn;
    - Droeg een lange zwartkleurige jas.

    De tweede persoon had het volgende signalement:
    - Man;
    - Zou ongeveer 1.90M zijn en een mager postuur hebben;
    - Droeg ook een lange zwartkleurige jas.

    Weet u iets? Zeg iets!
    Heeft u informatie over dit incident? Weet u weer hier mogelijk bij betrokken is? Laat het ons dan weten door gratis uw informatie door te geven via 0800-6070. Deelt u liever die informatie anoniem? Dan kan dat ook door gratis te bellen naar 0800-7000. Liever online doorgeven? Klik dan hier.

    Vragen

    Wie weet er meer?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=M1qQjAwC2OY

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening