Ga naar content
Mijn buurt: 
Hoevelaken +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal goederen - Sint Jorisstraat - Amersfoort

    Vrijdag 22 december 2023 omstreeks 16:45 uur, worden producten gestolen uit een winkel aan de Sint Jorisstraat in Amersfoort. De dievegge staat goed op beeld. Wie is zij of waar woont zij? Tip het de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De vrouw loopt tegen de eind van de dag de winkel binnen. Ze loopt wat heen en weer, waarna ze eindigt bij het schap met de bodylotions. Ze grist daar 17 producten weg en stopt die in haar mandje. De vrouw loopt verder door de winkel en gedurende dit loopje werkt ze stuk voor stuk de producten weg in haar eigen tas. Dan maakt de vrouw zich klaar voor de tweede ronde.

    De vrouw neemt wederom tien flesjes weg en terwijl ze richting de babyvoeding loopt, stopt ze de flesjes weer stuk voor stuk in haar eigen tas. Als de vrouw haar winkelmand heeft leeggemaakt, loopt ze naar de uitgang van de winkel. Ze heeft nog niet genoeg van het stelen en neemt nog vlak voordat ze de winkel uitloopt, twee flessen afwasmiddel mee. Maar als ze door de poortjes loopt, gaan die af.

    Helaas, is de medewerker net te laat en voordat zij de verdachte kan aanspreken, is de verdachte al verdwenen in het donker en opgegaan in de menigte. De vrouw is tijdens haar diefstalrondes vastgelegd op bewakingsbeelden. De politie komt graag te weten wat de identiteit van deze mevrouw is of waar zij (mogelijk) verblijft. Heeft u informatie? Deel die dan gratis via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem, gratis, via 0800-7000. Online uw informatie anoniem doorgeven kan ook via meldmisdaadanoniem.nl.

    Vragen

    Wie is deze dievegge?

    Waar verblijft zij mogelijk?

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening