Ga naar content
Mijn buurt: 
huizen +5.0km
  Verander locatie

  Diefstal met geweld – Deltazijde – Blaricum

  Aan de Deltazijde werd op zaterdag 2 maart een 24-jarige jongeman beroofd van een bestelbus waarin hij reed. Onder dreiging van een vuurwapen gaf hij onder andere de autosleutels af en een designer tas. Wie weet meer?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer is bedrijfseigenaar van meerdere bedrijven en doet daarvoor inkopen in Duitsland. De man had in de middag een busje gehuurd om daarmee de inkopen te doen voor een van zijn bedrijven. Rond 17:00 uur rijdt hij op de A27 ter hoogte van Huizen en neemt daar de afslag.

  Vuurwapen gericht op zijn hoofd
  De man weet dat het heel druk is bij zijn bedrijf rond deze tijd en besluit even ergens te wachten totdat het wat rustiger is, zodat hij zijn ingekochte goederen kan uitladen. De man parkeert dan ergens op een bedrijventerrein aan de Deltazijde in Blaricum. Als hij heeft ingeparkeerd, rijdt een grijze Volkswagen naast de bus. De bestuurder vraagt aan het slachtoffer of hij hen even kan helpen met wat goederen uitladen. Hun bedrijf zit iets verderop gevestigd. De man is behulpzaam en besluit achter hen aan te rijden.

  Als ze op een andere parkeerplaats staan, ziet de bestuurder van de bestelbus dat de bestuurder van de Volkswagen uitstapt met een bivakmuts op. Direct wordt een vuurwapen getrokken en gericht op de 24-jarige jongen. Hij moet de bus afstaan en alle waardevolle goederen. Het slachtoffer geeft onder andere de bussleutels af en een designer tas van het merk Goyard. De bijrijder van de Volkswagen is inmiddels ook uitgestapt en stapt in de bestelbus en rijdt weg.

  Signalement verdachte
  De bestuurder van de auto had het volgende signalement:
  -Man;
  - Ongeveer 20 jaar;
  - Donkergetinte huidskleur;
  - Zou mogelijk rond de 1.80M lang zijn;
  - Had een slank postuur:
  - Had geen gezichtsbeharing
  - Was in het zwart gekleed;
  - Droeg donkerkleurige schoenen van het merk Dior.

  Heeft u informatie? Weet u meer? Deel het dan met de politie. Dit kan gratis via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Online uw informatie anoniem doorgeven kan ook door hier te klikken.

  Vragen

  Wie weet er meer?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening