Ga naar content
Mijn buurt: 
Rhenen +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal met geweld - Dr. Slotemaker de Bruïneplein - Veenendaal

    Omstreeks 20:10u pint een 55-jarige dame, op maandag 12 februarri, geld bij een pinautomaat gelegen aan de Dokter Slotemaker Bruïneplein in Veenendaal. Plotseling wordt het slachtoffer omver geduwd en wordt het briefgeld gepakt. Wie is deze verdachte?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer is op haar fiets en parkeert rond 20:10u haar fiets. Ze wil geld pinnen bij een geldautomaat gelegen aan de Dokter Slotemaker Bruïneplein in Veenendaal. Als ze daar aankomt ziet ze helemaal niemand.

    De vrouw steekt haar pinpas nietsvermoedend in de pinautomaat, toets haar code in, haalt haar pas er weer uit en wacht tot de automaat het briefgeld uitgeeft. Precies op het moment dat de geldmaat het briefgeld uitgeeft, merkt het slachtoffer een zwarte schim op die van achter komt. Ze wordt weggeduwd, haar fiets valt op haar en de verdachte grist het briefgeld uit de automaat.

    De verdachte vertrekt op een herenfiets in de richting van de Rondweg-west. De verdacht is vastgelegd op camerabeeld van de pinautomaat. De jongen had een donkere sjaal voor zijn gezicht, droeg een petje, was donker gekleed en had een smal postuur.

    Heeft u informatie? Deel die dan met de politie. Dit kan gratis via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem, ook gratis, via 0800-7000. Online anoniem uw informatie doorgeven kan ook via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ddDFc4p_65w

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening