Ga naar content
Mijn buurt: 
Breukelen, Stichtse Vecht, Utrecht +25.0km
    Verander locatie

    Mishandeling – Groest – Hilversum

    In de nacht van zaterdag 16 maart werd een 36-jarige man mishandeld door een uitsmijter van een club. Wie heeft meer informatie? De politie is op zoek naar getuigen die het voorval hebben gezien of beeld ervan hebben.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer zit op voetbal en nadat hij op vrijdag 15 maart een wedstrijd had gespeeld, besloten hij en een vriend om nog uit te gaan in Hilversum. Het slachtoffer komt samen met die vriend rond 01:30 uur aan bij een club gelegen aan de Groest.

    Uitsmijter gebruikt buitenproportioneel geweld
    Het slachtoffer staat samen met de vriend achter een afzetlint te wachten, voordat ze de club naar binnen mogen. Na enige tijd wachten, vraagt de man de uitsmijter of hij en zijn vriend de club in mogen gaan. De uitsmijter wijst naar de tas die het slachtoffer bij zich heeft en geeft aan dat het niet kan. De man geeft hierop als antwoord dat het binnen erg rustig lijkt en dat niks gevaarlijks in de tas zit. Het waren maar sportkleding van zijn voetbalteam om gewassen te worden. De uitsmijter accepteert dit niet en loopt naar het slachtoffer toe en werkt hem naar de grond waarna de mishandeling start.

    Wie weet meer?
    De recherche komt graag met onafhankelijke getuigen in gesprek die dit voorval hebben gezien. Ook zoekt de recherche naar camerabeelden die het incident in beeld brengen. Heeft u informatie of heeft u beeld? Laat het dan weten via onderstaand tipformulier. Anoniem en gratis tippen kan via 0800-7000, maar ook online door hier te klikken. De politie kan u ook gratis bellen via 0800-6070.

    Vragen

    Wie weet  meer of heeft er (camera)beelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening