Ga naar content
Mijn buurt: 
Breukelen, Stichtse Vecht, Utrecht +25.0km
    Verander locatie

    Straatroof - Watercipresstraat - Almere

    27 februari werden twee personen beroofd van hun horloges. Dit gebeurde in Almere aan de Watercipresstraat iets na zeven uur in de avond. De verdachte nam de goederen van hen af onder dreiging van een op een automatisch vuurwapen gelijkend voorwerp. Wie is hij?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Iets na zeven uur worden twee slachtoffers overlopen door een verdachte. Hij richt een op een automatisch vuurwapen gelijkend voorwerp op hen en zegt dat zij hun horloges moeten afstaan. Uit onderzoek weten we nu meer.

    Onderzoek
    Uit onderzoek van de recherche blijkt rond 17:35 uur de verdachte een auto te parkeren op de P+R van station Parkwijk. Vervolgens loopt hij onder het station door en daar is hij vastgelegd door bewakingsbeeld. Gedurende dat de auto op de P+R stond, hingen/liepen mensen er omheen. Nadat de verdachte terugkomt op de parkeerplaats, na de gepleegde overval, heeft hij nog contact met een persoon. Daarna rijdt de auto weg en even later rijdt de verdachte zelf ook weg.

    Wie weet meer?
    De recherche vermoedt dat mensen meer weten over de overval, maar ook over de identiteit van de verdachte. Herken jij jezelf? Meld je dan bij de politie. Tip uw informatie anoniem, gratis, via 0800-7000 of online door hier te klikken. Uw informatie doorgeven aan de politie kan ook, gratis, via 0800-6070.

    Vragen

    Wie herkent de verdachte zonder blur? 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening