Ga naar content
Mijn buurt: 
utrecht +10.0km
    Verander locatie

    Woningoverval – Snoeksloot – Houten

    In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 maart werd een 33-jarige man in zijn huis aan de Snoeksloot in Houten overvallen. De politie doet onderzoek. Heeft u camerabeelden uit de buurt, of heeft u meer informatie? Deel het met ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 03.00 uur werd er bij het huis aan de Snoeksloot in Houten aangebeld. Op dat moment was de 33-jarige bewoner nog wakker. Toen hij de deur opendeed om te kijken wie er aanbelde, werd hij meteen vastgepakt en geslagen door een jonge man. Een andere jonge man ging in zijn huis op zoek naar waardevolle spullen. Daarna vluchtten beide mannen naar buiten. De bewoner is door een ambulance nagekeken voor zijn verwondingen.

    Camerabeelden en getuigen gezocht

    De politie deed een sporenonderzoek in de woning. Daarnaast starten zij een buurtonderzoek op. De politie komt graag in contact met mensen uit de omgeving van de Snoeksloot die camerabeelden hebben. Heeft u een deurbelcamera, dashboardcamera of andere camera die opnames heeft tussen 02.30 en 03.30 uur uit de omgeving? Deel het met de politie! Ook als u meer informatie heeft, bijvoorbeeld wanneer u iets heeft gehoord of gezien, vragen wij u dringend contact met ons op te nemen!

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening