Ga naar content
Mijn buurt: 
wormerveer +5.0km
    Verander locatie

    Explosie woning - Stationsstraat - Zaandam

    Maandagavond ging rond 21.00 uur zwaar vuurwerk af bij een voordeur van een woning aan de Stationsstraat in Zaandam. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Niemand raakte gewond door de ontploffing.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Diverse getuigen zijn gehoord en er zijn ook beelden van de verdachte veiliggesteld. Het is een jongen met een tenger postuur, licht getinte huidskleur, donkere jas met steekzakken en capuchon, zwarte broek en lichte sportschoenen. Na het afsteken rent hij weg in de richting van de Zeemanstraat  De politie is gebaat bij nog meer beelden. Heeft u iets gezien, heeft u beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam, of heeft u andere informatie over de explosie? Laat het ons weten via het tipformulier of bel met de politie, 0900-8844.

    Wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (M.), 0800-7000.

    M. is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. Elk stukje informatie, hoe klein ook, kan het verschil maken. M. zorgt ervoor dat de informatie bij de politie en andere opsporingsinstanties terechtkomt, maar dat de melder onbekend blijft.

    2024047507

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening