Ga naar content
Mijn buurt: 
amsterdam +5.0km
    Verander locatie

    betalen met gestolen bankpas - Nieuwe Hemweg - Amsterdam

    In een onderzoek naar oplichting heeft de politie camerabeelden van een man die betaalt met bankpassen die even daarvoor zijn ontfutseld bij een ouder slachtoffer in Amsterdam-Osdorp.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op 11 december betaalt een onbekende man met een gestolen bankpas bij een tankstation aan de Hemweg. Het 86-jarige slachtoffer uit Amsterdam heeft even daarvoor een telefoontje gekregen van een zgn. politiemedewerker die het slachtoffer waarschuwt voor misbruik van haar bankrekening. Om te voorkomen dat er misbruik van haar bankrekening kan worden gemaakt, krijgt ze de opdracht haar bankpas door te knippen, en deze af te geven aan een koerier die de bankpas zal ophalen. 

    De verdachte koopt 4 cadeaubonnen en betaalt deze met de bankpas van het slachtoffer.

    De politie heeft beelden van een man die met de gestolen bankpas cadeaubonnen betaalt bij een tankstation aan de Hemweg. 

    Informatie delen
    Herkent u de verdachte? Of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

     

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening