Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam Hoogvliet +5.0km
    Verander locatie

    Bedrijfsinbraken - Strawinskiplein en Dorpsdijk - Rhoon

    Tenminste twee bedrijven in Rhoon werden in januari doelwit van één inbreker. Deze verdachte staat op beeld. (Her)kent u hem? Bel de politie!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op 11 januari was een kapperszaak aan de Dorpsdijk doelwit. Een onbekende man brak aan de achterkant van het pand en doorzocht de zaak. De inbreker forceerde twee ramen en beschadigde een deur. Opvallend is dat hij de winkel verliet via een bovenraampje om even later via datzelfde raampje weer terug te komen. Uiteindelijk verliet hij de kapperszaak definitief door opnieuw dat bovenraam. Er werd niets buitgemaakt, maar er was wel braakschade.

    Afhaalrestaurant
    Op 18 januari sloeg een inbreker toe in een afhaalrestaurant aan het Strawinskiplein. Tussen 06.00 en 06.45 uur in de ochtend forceerde deze onbekende man de voordeur. In de winkel haalde man een deur uit de sponning en ging er uiteindelijk met een fatbike vandoor.  De politie houdt er rekening mee dat het bij deze twee inbraken om één en dezelfde man gaat.

    Meerere bedrijven
    Nu kregen meerdere bedrijven Rhoon begin dit jaar vaker bezoek van een inbreker. Hier zijn geen beelden van, dus we kunnen niet zeggen dat de inbreker van de kapperszaak en het afhaalrestaurant één dezelfde zijn. Maar dat is wel een mogelijkheid waar de politie rekening mee houdt.
    Wie herkent de man van de beelden of heeft andere informatie de politie helpt in het onderzoek? Laat het ons weten via 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000.
     

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=fY5fxD4ggR4

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening