Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Weena - Rotterdam Centrum

    In een hotel aan het Weena in Rotterdam vond op 30 december een diefstal plaats, waarbij het slachtoffer voor tienduizenden euro’s benadeeld werd. De daders staan op beeld. Wie herkent ze?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Een 41-jarige Rotterdammer bood eind vorig jaar op een website vier dure merkhorloges te koop aan en hij kreeg al snel een positieve reactie. De verkoper en de geïnteresseerde koper spraken in een hotel aan het Weena, waarbij de koper namens hem twee mensen stuurde om met de Rotterdammer de koop rond te maken. De verkoper en het tweetal, een man en een vrouw, spraken daadwerkelijk af en kwamen in het hotel ook tot een deal.

    Waardeloze inhoud
    De horloges werden vervolgens verpakt in een pakketje en de kopers wisten dat pakje op een slinkse manier te verwisselen met een pakketje dat daar sprekend op leek, maar dat een waardeloze inhoud had. De dieven gingen er met hun buit vandoor en lieten de verkoper met een kater én met een schade van tienduizenden euro’s. De zogenaamde kopers, een man en een vrouw staan op beeld. Wie kent ze? Bel de politie als u weet wie de daders waren of als u andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek. Blijft u liever anoniem? Bel 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=uASfNWu0vQ4

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening