Ga naar content
Mijn buurt: 
Dronten +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - De Oeverloper - Dronten

    Nabij een woning aan De Oeverloper in Dronten is in de nacht van vrijdag 15 en zaterdag 16 maart een explosie geweest. Wij zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden? Meld dit dan.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 01:00 uur was in de omgeving van de woning aan De Oeverloper in Dronten een harde knal te horen. Er bleek een explosie in de achtertuin van de woning. De achterzijde van de woning raakte hierbij beschadigd. Er vielen geen gewonden. Het Team Explosieven Verkenning van de politie deed onderzoek. 

    Getuigen
    Wij zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets verdachts gezien voor of net na de explosie aan de Oeverloper? Of heeft u camerabeelden, waariets verdachts op te zien is in de uren voor de explosie of erna? Weet u misschien wie hierachter zit? Laat het ons weten. Beelden kunnen worden gedeeld via onderstaande link naar een tipformulier. Bellen kan ook via 0900-8844. Wil je anoniem je tips doorgeven? Bel dan 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.

    Vragen

    • Wie weet wie achter dee explosie zit?
    • Wie heeft iets gezien?
    • Wie heeft camerabeelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening