Ga naar content
Mijn buurt: 
Maasland +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - Koekoekstraat - Vlaardingen

    Op de Koekoekstraat in Vlaardingen vond op 8 januari een explosie bij een woning plaats. Ten tijde van de ontploffing is in de directe omgeving een persoon te zien die op beeld staat. Wie is deze persoon? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De explosie vond om 00:52 uur plaats. De bewoners (83 jaar oud) waren ten tijde van de ontploffing in de woning aanwezig, maar raakten niet gewond. Door de explosie is brand en rookschade aan het pand ontstaan. Agenten die ter plaatse kwamen, vonden vuurwerkresten en een deels verbrande plasticfles. Ook werd na de explosie een sterke benzinelucht geroken  en vermoedelijk is er een explosief met een brandversnellende vloeistof bij de voordeur geplaatst. 

    Camerabeelden
    Op camerabeelden is een persoon te zien, die kort voor de explosie in de omgeving van de Koekoekstraat te Vlaardingen liep. De politie wil graag weten wie deze persoon is. Weet u wie het is of was je het zelf? Bel de politie op 0900-8844. Heeft u een naam of andere informatie en wilt u anoniem blijven: bel 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4Z-Dm0paP74

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening