Ga naar content
Mijn buurt: 
gooise meren +5.0km
    Verander locatie

    Openlijke geweldpleging - Zomerspelenplein - Almere

    Op vrijdag 15 maart kwam de melding van een mogelijke conflict tussen twee groepen jongeren. Hierbij zou worden gedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Een persoon raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 20:00 uur gingen politieagenten ter plaatse en troffen daar twee groepen jongeren, waarvan sommigen bivakmutsen op hadden. De jongens waren met elkaar aan het vechten. Een van de jongeren zou een op een wapen gelijkend voorwerp bij zich hebben. Tijdens het conflict werd een 15-jarige jongen tegen het hoofd geschopt. De jongen was lichtgewond en is zelf naar de huisartsenpost gegaan. 

    Het conflict startte aan de stationszijde ter hoogte van het nabijgelegen ROC. Uiteindelijk verplaatste het conflict zich naar het Zomerspelenplein. Agenten troffen een vuurwapen en een steekwapen aan. Deze zijn in beslag genomen. Ook kon de politie daar vier jongens aanhouden, zij zijn allen tussen de 16 en 19 jaar oud en komen uit Amsterdam en Almere. 

    Getuigen
    Wij zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets verdachts opgenomen van dit conflict dat eindigde op het Zomerspelenplein in Almere? Weet u misschien wie erbij betrokken waren? Laat het ons weten. Beelden kunnen worden gedeeld via onderstaande link naar een tipformulier. Bellen kan ook via 0900-8844. Wilt u anoniem tips doorgeven? Bel dan 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.

     

    Vragen

    • Wie weet wat de aanleiding van is geweest van het conflict?
    • Wie heeft iets gezien? Of camerabeelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening