Ga naar content
Mijn buurt: 
Ver-Huellweg, 's-Gravenhage +10.0km
    Verander locatie

    Explosie - Juliana van Stolbergenlaan - Den Haag

    Op donderdag 22 februari rond 23.30 uur is er een poging gedaan om een explosie te veroorzaken bij een woning aan de Juliana van Stolberglaan in Den Haag. Van de man die het explosief wilde plaatsen zijn er beelden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Uit onderzoek bleek dat bij deze woning al twee keer eerder een poging is geweest om een explosief af te laten gaan. Op camerabeelden is te zien dat een onbekende man al bellend een paar keer heen en weer loopt voor de woning, waarna hij het portiek in gaat. De man sproeit vloeistof over het halletje en de deur. De man probeert dit aan te steken maar dat gaat mis. Het enige wat hij in brand steekt is zijn eigen linker hand. Hierna gaat de verdachte weg. In de uitzending worden camerabeelden getoond van deze verdachte. De politie vermoed verder dat er een link is met een reeks explosies bij woningen aan de Jacques Dutilhweg in Rotterdam en de Ravelstraat in Capelle aan den IJssel. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening