Ga naar content
Mijn buurt: 
2566 +2.0km
    Verander locatie

    Woningoverval - Hanenburglaan - Den Haag

    Op vrijdag 18 augustus rond 15.30 uur wordt een 87- jarige mevrouw in haar woning aan de Hanenburglaan overvallen. In de uitzending worden er beelden getoond van een man en een vrouw die de overval hebben gepleegd.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond dat tijdstip wordt er bij deze bewoonster aangebeld. Bij het opendoen van de deur werd deze direct door een onbekende vrouw verder open geduwd. Bij deze onbekende vrouw voegde zich ook een onbekende man. De indringster liep direct de woning van de bewoonster in. De bewoonster vroeg de indringers om haar woning te verlaten. Op dat moment liet de indringster een zak met appels vallen en begon deze op te rapen. De bewoonster kon daardoor niet verder haar woning in, wanneer ze dit toch probeerde werd ze steeds teruggeduwd. Dan ziet de bewoonster ook nog schimmen in haar woning. Mogelijk zijn er meer verdachten betrokken bij de overval. Plotseling vertrekken de indringers weer en lopen deze terug in de richting van de Valkenboskade. Na de overval zag het slachtoffer dat er dierbare sieraden uit haar slaapkamer waren verdwenen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de onbekende man en vrouw. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening