Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Zwolle, Berkum +5.0km
  Verander locatie

  Inbraak – Spui – Zwolle

  Aan de Spui in Zwolle brak iemand in bij meerdere schuren van een flatgebouw. Herken jij de verdachte? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De inbraak vond plaats rond 02.30 uur ’s nachts. De dader wist één van de schuren binnen te komen en brak van daaruit ook bij drie andere schuren in. Hij haalde in de schuren van alles overhoop, maar nam voor zover bekend geen voorwerpen mee. Wel zijn de gepleegde vernielingen een flinke kostenpost voor de woningbouwvereniging die eigenaar is van de flat.

  Herken jij de man? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden van de man in de video onderaan deze pagina.

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=cW5Kqg020zU

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening