Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Zwolle, Berkum +5.0km
  Verander locatie

  Winkeldiefstal – Van der Capellenstraat – Zwolle

  Aan de Van der Capellenstraat in Zwolle stal een man cosmetica uit een drogist. Elders in Zwolle stal hij parfums uit een winkel. Herken jij deze man? Dan komen we graag met jou in contact!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De man stopte in de drogist enkele mascara’s in zijn jaszak met een totale waarde van 120 euro. Daarna ging hij naar een parfumerie aan de Diezerstraat, waar hij parfums meenam ter waarde van ruim 750 euro.

  Als jij de man herkent, neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden van de man in de video onderaan deze pagina.

  2024084709

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_dlugtQ97A8

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening