Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
winterswijk +5.0km
  Verander locatie

  Woninginbraak – Kloetenseweg – Winterswijk

  Aan de Kloetenseweg in Winterswijk braken een vrouw en een man in bij een woning. Ze stalen onder meer Swarovski-kristal. Herken je deze twee? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Na het vertrek van de bewoonster liepen de man en vrouw naar het huis. Terwijl de vrouw aanbelde, liep de man alvast naar de achterkant van de woning. Toen niemand opendeed, voegde de vrouw zich bij de man. Ze ging op de uitkijk staan, terwijl de man probeerde naar binnen te komen. Later wisselden ze een paar keer van plek en droegen ze gereedschappen aan elkaar over. Weer wat later liepen ze weg. Toen de bewoonster thuiskwam, trof ze onder meer opengetrokken kasten en laden aan. Ze miste ruim twintig stuks Swarovski-kristal, enkele horloges en gouden en zilveren sieraden.

  Herken jij deze verdachten of één van beiden? Neem dan contact met ons op! Onderaan deze pagina vind je ook bewegende beelden van het inbrekersduo. 

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4BuJ0PfoEgA

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening