Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Colmschate +5.0km
    Verander locatie

    Woninginbraak – Wolterinkhofstraat – Bathmen

    Aan de Wolterinkhofstraat in Bathmen braken vermoedelijk twee mannen in bij een woning. Toen de bewoner thuiskwam, spoot iemand pepperspray in zijn gezicht. Herken jij de verdachte op de foto of weet je meer over deze inbraak? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer was niet thuis, maar zag in de app van zijn deurbelcamera dat iemand naar zijn woning liep. Hij vertrouwde het niet en reed naar huis. Toen hij binnen was, hoorde hij gerommel van boven komen en besloot hij de trap op te gaan. Op de overloop kwam hij iemand tegen die pepperspray in zijn gezicht probeerde te spuiten. De bewoner rende snel naar buiten, draaide de deur op slot en belde 112. Hij had twee verdachten gezien.

    Wij zijn de woning binnengegaan. Er hing in het huis nog een pepperspray-wolk. De verdachten waren ondertussen via een andere uitgang gevlucht, want we hebben hen niet meer in of bij de woning aangetroffen. Ze hadden twee gouden armbanden, een Michael Kors-horloge en contant geld meegenomen.

    En inbraak heeft veel impact op de mensen die het overkomt. In dit geval werd de bewoner ook nog eens aangevallen. Hij en zijn vrouw zijn dan ook erg geschrokken.

    Vragen

    • De man die pepperspray zou hebben gebruikt, staat niet op beeld. Hij is vermoedelijk rond de 25 jaar oud en heeft een lichte huidskleur. Hij droeg een mutsje waar donkerbruin krullend haar onderuit kwam. Heb jij een vermoeden wie dit is?
    • Van de tweede verdachte zijn wel beelden. Deze zijn niet heel duidelijk, maar denk jij te weten wie dit is?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=iU08axGeGcg

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening