Ga naar content
Mijn buurt: 
Arnhem +5.0km
    Verander locatie

    Woningoverval - Berkelstraat - Arnhem

    Aan de Berkelstraat in Arnhem zijn maandag 15 april twee bewoners overvallen in hun woning. Weet jij hier meer over of heb je camerabeelden? Tip ons dan!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 08.15 uur drong een man de woning binnen. Hij bedreigde de twee bewoners met een vuurwapen, bond ze vast en eiste geld. Toen de bewoners hem een geldbedrag gaven, ging hij ervandoor. De slachtoffers wisten zichzelf te bevrijden en 112 te bellen. Ze raakten gelukkig niet gewond.

    Signalement
    De overvaller is een man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft een spitste grote neus en hij heeft mogelijk een grote tatoeage op zijn hand. Hij droeg die dag een zwarte jas met capuchon, zwarte broek, zwarte schoenen en grijze handschoenen met een oranje accent.

    Opvallend was dat de man maar bleef roepen dat hij wist dat er geld in de woning lag. We houden rekening met het scenario dat hij mogelijk in opdracht handelde.

    Vragen
    Heb jij hier meer informatie over? Weet je meer over de dader of heb jij die dag iets opvallends gezien in de Berkelstraat dat mogelijk met deze overval te maken heeft? Heb je camerabeelden waar de man op staat? Dan spreken we je graag!

    Contact
    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening