Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
De Bilt, De Bilt, Utrecht +5.0km
  Verander locatie

  Explosie – Dorbeendreef – Utrecht

  In de nacht van 3 op 4 mei rond 01.15 uur vond een explosie plaats aan de Dorbeendreef in Utrecht. De politie doet onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord rond het tijdstip van de explosie dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Of bezit u camerabeelden? Deel deze met de politie!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Explosie

  Rond 01.15 uur werden de bewoners van de Dorbeendreef in Utrecht opgeschrikt door een luide knal. Vermoedelijk veroorzaakte een vuurwerkbom de explosie bij de voordeur van één van de appartementen, waarna een klein brandje ontstond. Op dat moment waren er twee personen in de woning aanwezig. Zij bleven gelukkig ongedeerd. De voordeur en de ramen van de getroffen woning raakten beschadigd.

  Getuigen en camerabeelden gezocht

  De recherche kan in het onderzoek naar de explosie hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u iets gezien? Of heeft u bijvoorbeeld beeldmateriaal afkomstig van beveiligingcamera’s, videodeurbellen of dashcams? Dan komt de recherche graag met u in contact. Dat kan via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening